Rreth nesh

Sami Ahmeti
Kordinator i Shërbimit të Karieres

Tel: 038 222 212
mob: 045 269 680
email: kolegji.fama@gmail.com / samiahmeti@gmail.com
Arbenita Rexhepi
Nëpunëse Administrative e Shërbimit të Karieres
Fama - Prishtinë

Tel: 038 222 212
email: karriera.prishtine@kolegjifama.eu
Valentina Kryeziu
Nëpunëse Administrative e Shërbimit të Karieres
Fama - Prishtinë

Tel: 038 222 212
email: karriera.prishtine@kolegjifama.eu
Dorontina Kokollari
Nëpunëse Administrative e Shërbimit të Karieres
Fama - Prizren

Tel: 029 222 377
email: karriera.prizren@kolegjifama.eu

Dorontina Kokollari
Nëpunëse Administrative e Shërbimit të Karieres
Fama - Prizren

Tel: 029 222 377
email: karriera.prizren@kolegjifama.eu
Lajmërim për të gjithë studentët e Kolegjit FAMA në Gjilan

Lajmërim për të gjithë studentët e Kolegjit FAMA në Gjilan


Të nderuar studentë,

Ju informojmë se Zyra e Karrierës  më datë 21.05.2014 organizon prezentim me temen '' KOPJIMI DHE PASOJAT E TIJË ''.

Lajmërim për të gjithë studentët e Kolegjit FAMA në Mitrovicë

Lajmërim për të gjithë studentët e Kolegjit FAMA në Mitrovicë

Të nderuar studentë,

Ju informojmë se Zyra e Karrierës se më datë 20.05.2014 organizon prezentim me temen '' KOPJIMI DHE PASOJAT E TIJË ''.


12

Back to Top